Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Oanade konsekvenser" by Elizabeth George " eBook PDF Kindle ePub Free

Oanade konsekvenser

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Oanade konsekvenser
  • Author : Elizabeth George
  • Release Date : January 19, 2016
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1622 KB

Description

Den brittiska feministen Clare Abbott, berömd för sin banbrytande essÀ Livmodersdilemmat, hittas död pÄ sitt hotellrum i Cambridge efter en förelÀsning om sin nya bok. KvÀllen före dödsfallet har hotellpersonalen hört hur Clare rÄkat i vÄldsamt grÀl med sin personliga assistent, Caroline Goldacre. Clares kvinnliga förlÀggare, Rory Statham kÀnner stor tveksamhet inför den yviga och pÄstridiga Caroline och kontaktar Barbara Havers, som hon mött pÄ en av Clares förelÀsningar. Rory misstÀnker att Caroline har nÄgot med Clares död att göra.
Caroline och Clare har lÀrt kÀnna varandra i staden Shaftesbury i Dorset dÀr Clare har ett fritidshus och Caroline bor. Caroline Àr olyckligt gift och den ena av hennes söner har tagit livet av sig medan den andre Àr djupt deprimerad. Clare kanske anstÀllde Caroline av medlidande, resonerar Rory. Sanningen Àr den att Caroline snabbt gjort sig oumbÀrlig för Clare och hotat att ta över hennes liv med sin moderliga omsorger. Hon har stÀdat, tvÀttat och lagat mat. Hon har arrangerat Clares signeringar och bokat hennes författarframtrÀdanden och hÄllit lÀsarna pÄ avstÄnd sÄ att Clare skulle fÄ arbetsro. Saker som Rory brukade hjÀlpa Clare med tidigare.
NÀr sÄ Rory utsÀtts för ett förgiftningsförsök och överlever rÄder det plötsligt ingen tvekan om att en mördare gÄr lös och Barbara Havers arbete med fallet tvingas accelerera. Havers och Winston Nkata kÀmpar mot klockan för bringa klarhet i hÀrvan av halvsanningar, lögner och familjehemligheter nÀr de kommer i dagen.


PDF Books Download "Oanade konsekvenser" Online ePub Kindle